skip to Main Content

Zakelijk Interieur Inspiratie

heb je een eigen bedrijf en je weet niet hoe jouw droom werk omgeving er uit gaat zien dan  is dit de blog voor jouw! Hier zijn er tips om de juist werk omgeving op te kunnen bouwen.

 1. Groene muren omarmen voor een verfrissende sfeer

Het integreren van groene muren in commerciële interieurs gaat verder dan louter esthetiek; het bevordert een gezondere werkomgeving. Deze levende muren zijn een kenmerk van de biofiele designtrend en dragen bij aan een betere luchtkwaliteit, betere akoestiek en algeheel welzijn. Door de natuur naar de werkplek te brengen, willen we de productiviteit verhogen en de stressniveaus onder werknemers verminderen.

 1. Moderniteit toevoegen met strakke zwarte frames

Geïnspireerd door de stalen raamkozijnen van Crittall gebruiken we strakke zwarte kozijnen om een ​​gevoel van moderniteit en industriële chic in commerciële ruimtes te creëren. Deze aanpak biedt strakke lijnen en functionaliteit, vooral in combinatie met deuren op volledige hoogte. De eigentijdse aantrekkingskracht van zwarte omlijstingen verdeelt ruimtes moeiteloos terwijl de stijlvolle en samenhangende sfeer behouden blijft.

 

 

 1. Benutten van de kracht van natuurvisies

Het is bewezen dat het integreren van natuurlijke uitzichten in commerciële interieurs de tevredenheid en het welzijn van medewerkers verhoogt. Ons ontwerp met glazen scheidingswanden laat natuurlijk licht het kantoor binnendringen, waardoor een positieve en energieke sfeer ontstaat. Door verbinding te maken met de natuur streven we ernaar een gelukkiger en productiever personeelsbestand te creëren.

 1. Aanpassing aan compacte teamvergaderruimtes

Anticiperend op een verschuiving naar kleinere teamvergaderingen, integreren we flexibele

scheidings systemen als praktische oplossing. Deze systemen maken het mogelijk meerdere compacte vergaderruimtes te creëren zonder de verstoringen die gepaard gaan met traditionele bouwmethoden. Deze aanpak speelt in op de veranderende dynamiek van de werkplek en bevordert samenwerking in een dynamische omgeving.

 1. Prioriteit geven aan duurzaamheid met teruggewonnen materialen

Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in het gebruik van teruggewonnen materialen zoals pallets of barnwood in kantoorontwerp. Deze milieubewuste aanpak minimaliseert afval en sluit aan bij kosteneffectieve en milieuvriendelijke praktijken. De populariteit van onze ontwerpen met hergebruikte materialen onderstreept het groeiende belang van duurzaamheid in bedrijfsomgevingen.

 

 1. Verbetering van de efficiëntie met modulaire wanden

Onze demontabele scheidingssystemen bieden flexibiliteit en snelle installatie in commerciële kantoorruimtes. Deze vooraf geconfigureerde scheidingswanden maximaliseren het ruimtegebruik en kunnen eenvoudig worden aangepast aan veranderende kantoorindelingen. De snelheid en het aanpassingsvermogen van onze modulaire wanden stroomlijnen de kantoorontwerp- en bouwprocessen en dragen bij aan de algehele efficiëntie.

 1. Gezondheid en veiligheid bevorderen via scheidingswanden

Omdat gezondheids- en veiligheidsoverwegingen voorop blijven staan, zijn onze scheidingswanden en aparte ruimtes essentiële kenmerken geworden in het kantoorontwerp. Onze vrijstaande scheidingswanden met roestvrijstalen en glazen componenten bieden een flexibele en kosteneffectieve oplossing. Deze benadering van interieurontwerp creëert veilige en hygiënische werkomgevingen, waarbij de verspreiding van ziektekiemen wordt geminimaliseerd.

 1. Wooncomfort combineren met resimerciaal ontwerp

We integreren residentiële en commerciële elementen om prioriteit te geven aan het comfort van de medewerkers in ons resimercial-ontwerp. Kenmerken zoals gezellige zitjes, kamerplanten en uitnodigende vloerkleden zorgen voor een comfortabele en uitnodigende sfeer op de werkplek. Door de grenzen tussen thuis en kantoor te vervagen, vergroten we de tevredenheid en productiviteit van medewerkers.

 1. Het integreren van huiselijke accessoires voor een gastvrije omgeving

De hedendaagse kantoren beschikken over een prachtige reeks accessoires zoals kussens, accenttapijten, zachte gordijnen, kunstwerken en tafellampen. Deze items zijn bedoeld om een ​​vleugje thuis op de werkplek te brengen en een comfortabele en gastvrije omgeving voor werknemers te bevorderen.

 1. Rustige werkruimtes creëren met goed beheer

Hoewel open kantoorruimtes populair blijven, is het beheren van geluid nu een prioriteit. Gordijnpanelen van commerciële kwaliteit, geplaatst op rails, bieden een betaalbare manier om geluid te dempen en privacy te bieden voor vergaderruimtes en werkpods met glazen wanden. Bijkomende geluidsdempende eigenschappen zijn onder meer akoestische wand- of plafondpanelen, tapijten, stoffering en andere stoffering.

 1. Levendige kleurenschema’s omarmen voor een moderne look

Ontwerpers stappen af ​​van koele, steriele tinten en omarmen rijkere, warmere neutrale kleuren om een ​​ontspannen en uitnodigende sfeer te creëren. Gedurfde kleuraccenten zoals goud, saliegroen, vervaagde indigo en woestijntinten vinden hun weg naar ontwerpen, waardoor visuele interesse en diepte worden toegevoegd aan commerciële interieurs.

 

 1. Geometrische patronen opnemen voor visuele interesse

Geometrische patronen zijn een belangrijke trend in 2024, variërend van chevronstrepen tot Griekse sleutelontwerpen. We passen deze patronen toe op muren, vloeren, plafonds en meubels met behulp van verschillende materialen om visuele interesse te creëren. Het vinden van een evenwicht is cruciaal, en we houden ons aan de ‘gulden snede’ om ervoor te zorgen dat patronen de ruimte versterken in plaats van overweldigen. Vloertrends bevatten prominent geometrische patronen, vooral in tapijttegels, waardoor vormen en patronen kunnen worden gecreëerd die dimensie toevoegen aan commerciële interieurs.

Back To Top
Zoeken